för företag

 Det är kul att springa stafett! Att göra det tillsammans med sina kollegor är ännu roligare och en fantastiskt trevlig teambuilding. Som företag anmäler ni ett obegränsat antal lag om 4 personer. Det finns tre klasser -> herrar, damer och mixed <- och alla startar samtidigt. Ni väljer själva hur ni vill formera era lag och vem som genomför vilken sträcka. 

Efter loppet har ni en möjlighet att ta del av vårt mat- och dryckpaket i vårt after-run-tält med garanterat hög stämning och underhållning! 😃

Startplatser

Anmälan sker via vårt anmälningsformulär. Som företag väljer ni om ni vill göra en central registrering eller om ni överlåter registreringen till de anställda genom anmälan med värdekod. Vid val av värdekod faktureras ni efter avslutat lopp.  Kontakta info@istafetten.se för mer information.

STANDARD
pris / lag

595 kr

1 jan – 31 maj

 

795 kr

1 jun – 31 aug

895 kr

1 sept – 14 sept 

Partnerpaket

Den optimala företagslösningen som ger status som officiell partner till Innovationsstafetten. En perfekt möjlighet att aktivera företaget under höstens löparevent och samtidigt synas som företag. Paketet inkluderar:

Anmälan
Anmälan av 2 lag (8 personer)

Mat & dryckespaket
Mat och dryckespaket till 2 lag (8 personer)

Företagstält
Storlek: 6×4 m

Exponering
– Synlighet 4 vepor med företagslogga i start-, mål- och växlingsområde.
– Synlighet hemsida och nyhetsbrev
– Synlighet på utvalda serier av nummerlappar

Kontakta matias.pakarinen@ideonsciencepark.se för mer information och bokning eller vid fundering om övriga partnerskap. 

 

PARTNERPAKET

25000 kr

Mat, god dryck och underhållning i vårt stora After run-tält

I vårt after-run-tält med placering i hjärtat av eventområdet finns såväl mat, dryck och underhållning efter loppet. Du säkrar din plats genom att köpa vårt mat+dryck-paket för 180 kr/person, då ingår mat samt valfri dryck, alkohol/alkoholfri. Platsreservation i tältet ingår.  En perfekt avslutning på en häftig dag i löparspåret.

MAT- & DRYCKESPAKET
pris / lag

720 kr